Top 5: vídeos més vistos 2015-16

Durant aquest primer any a l’Ajuntament, hem anat fent talls d’alguns dels moments més destacats dels plens municipals per aquelles persones que, en un exercici totalment lògic per intentar mantenir la salut mental, opteu per no fer una marató de plens que duren entre tres i gairebé sis hores. Ara que arriben les vacances, fem un recull dels cinc moments més vistos:

1. Franquisme i Veneçuela al Ple de Cornellà
Si ja és surrealista que sigui el Partit Popular qui a Cornellà presentés una moció sobre l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), imagineu-vos que el debat acaba derivant en Veneçuela. No van trigar gaire: al primer ple, el 30 de juliol de 2015, ja van parlar de Veneçuela quan denunciàvem els postulats gens crítics amb el feixisme del PP i el seu origen franquista. Un bon recull de zascas en quatre minuts del nostre company Vidal Aragonés.

2. CEC-CPC fa fora la ‘calaña’ del ple municipal
En el número dos, un altre numeret del PP! Una frase tan inòcua del David García com «Esto es lo que hace esta gente en Cornellà, en España y los de su calaña en el resto del mundo» ha aconseguit no només una rabieta sinó que el PP marxi del Ple! Van dir que marxaran a cada moció que presentem, fem apostes a veure quant aguanten? Gràcies, David!

3. Creació de feina: Vidal Aragonés desemmascara C’s
Oh, no! Els sindicats tenen ideologia política! Amb aquest gran argument comença Ciudadanos a exposar el seu posicionament o, millor dit, les propostes de l’IBEX 35. No cal que us expliquem res més, oi? Cinc minutets del ple de setembre de 2015 que val la pena veure!

4. Cornellà declarat municipi oposat al TTIP
No podia faltar entre els cinc primers, de cap de les maneres, una de les mocions que hem presentat. En aquest cas, la que va defensar el David García perquè Cornellà es posicionés en contra del Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions i que, finalment, es va aprovar. Els bistecs de Nebraska, les regidores amb iPhone, «el TTIP no existeix» o «vam votar a favor però no estem a favor ni en contra» amenitzen aquest resum del debat.

5. Vidal Aragonés i C’s: demagògia i contracte únic
29 d’octubre de 2015. Us pensàveu que el cunyadisme no podria tornar a picar? Doncs sí, just al ple següent de parlar de sindicats polítics ens regalen un altre vídeo! Arribem al punt que no saben explicar què és el contracte únic i ha de ser el Vidal Aragonés qui surti a fer-ho! Fer demagògia és molt fàcil…

Aquesta entrada ha esta publicada en BLOG EN COMÚ. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *