Ple de Constitució del nou Ajuntament

12/06/2015

5regidors1rpleEl darrer dissabte 13 de juny, a les 12:00, es dugué a terme el Ple de Constitució de la Nova Corporació, del qual sortí Balmón com a alcalde amb els 11 vots del PSC.

Tal i com Vidal Aragonés (cap de llista de Cornellà en Comú-crida per Cornellà) va dir, el PSC de Cornellà va negar-se a fer el Ple en un espai més gran tot i haver-ho demanat al nostra candidatura, i la quantitat de gent que hi havia dins i la que va quedar fora per manca d’espai ens va donar la raó. Durant l’acte, els 5 regidors i regidores de Cornellà en Comú van jurar el càrrec per imperatiu legal i prometent desenvolupar la seva tasca en pro a la classe treballadora, a més de recordar a totes i tots els presents les polítiques neoliberals (en especial l’especulació) que el PSC porta dècades duent a terme a la ciutat. Així mateix, es va fer una crida a ICV-EUiA, ERC i la “militància honesta” del PSC a dur a terme veritables polítiques d’esquerres durant la legislatura.

Finalment, es va defensar el reconeixement de Josep Maria Gonzàlez Vera, president del comitè revolucionari de Cornellà (afusellat al Camp de la Bota el 29 d’octubre de 1939).

Aquesta entrada ha esta publicada en PLENS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *