BENVINGUDA, REVOLUCIÓ

BenvingudarevolucioDe les lluites i els moviments socials a 2a força dins l’Ajuntament. Si haguéssim de resumir el resultat d’aquestes eleccions per a la nostra candidatura en una sola frase, podria ser la següent: la veu indignada de Cornellà obté 5 regidors i trenca la majoria absoluta d’un PSC (còmplice de les retallades, la reforma laboral, el rescat, etc.) després de 28 anys, deixant fora la dreta de CiU i el racisme de PxC. Mentre nosaltres hem donat la cara lluint amb orgull el nostre nom en una campanya plena d’esforç i il·lusió, altres s’han refugiat rere siluetes buides i plafons sense contingut. Ha arribat l’hora de la transparència, de l’oposició crítica, de construir, de la participació i d’apropar l’Ajuntament a la ciutat per posar-lo al seu servei. Els 6075 vots ens ho exigeixen.

Però això tot just comença. Som capaces i capaços de fer autocrítica, i sabem que ara toca aprendre escoltant persona a persona, col·lectiu a col·lectiu, els seus problemes i les seves idees; perquè nosaltres som vosaltres, i sense vosaltres no som res. Ara toca lluitar per més democràcia, per més llibertats i contra la desigualtat de drets i oportunitats. Treballar pel bé comú, prenent la proximitat i la comunicació com a eines per aconseguir-ho. Perquè nosaltres no som els protagonistes, sinó els més de 6000 companys i companyes de viatge que el dia 25 es van llevar sent regidores i regidors del nostre Ajuntament.

Cercarem les vostres idees, les vostres aportacions, les opinions i les crítiques per avançar, millorar i no oblidar en cap moment que som la vostra veu, els vostres ulls i la vostra oïda dins l’Ajuntament, la casa de totes i tots. Perquè no creiem en la delegació política ni en la papereta cada quatre anys, sinó en la implicació activa per crear una ciutat viva; per això sou indispensables. Necessitem la vostra implicació, il·lusió i empenta en un projecte que implanta noves maneres de combatre la vella política, el clientelisme i la corrupció. D’aquesta manera sí que serà possible millorar la nostra ciutat, la que totes i tots ens mereixem. Des de baix cap a dalt, des de la ciutadania cap a les institucions. I és per això que us convidem a totes i tots a l’Assemblea del 10 de juny (Plaça dels Enamorats, al costat de l’Ajuntament) i al Ple de Constitució de la Nova Corporació, el 13 de juny a l’Ajuntament.

Volem acabar agraint de tot cor la confiança dipositada en nosaltres. Avui som oposició; demà, amb el vostre alè i compromís, el govern del públic sobre el privat, el del benestar de totes i tots, sense excepcions, i el del Cornellà que no es resigna a ser un subjecte passiu i que vol ser protagonista de la història que està per escriure. Per totes les mostres d’afecte, il·lusió, emoció i agraïment, gràcies. 6075 gràcies.

Mari Carmen López i Guille de las Heras

Article de La Premsa del Baix

Aquesta entrada s'ha publicat dins de BLOG EN COMÚ i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *