REGIDORES

Vidal web

VIDAL ARAGONÉS – @VidalAragones

Consell escolar municipal i Consell rector de Ràdio Cornellà

1978, Sant Ildefons, on va viure fins els 23 anys. En l’actualitat resideix al barri del Pedró.

Soci treballador del Col·lectiu Ronda SCCL des de l’any 2002. Advocat litigant i assessor de treballadors i treballadores, Comitès d’Empresa i sindicats alternatius d’àmbit nacional, estatal i internacional. Professor de Dret del Treball a la UAB.

Fou atleta del Cornellà Atlètic entre els anys 1990 i 1993. Conseller Escolar triat pels alumnes (1990­-1992). Activista estudiantil durant els anys 1995 a 1998, promovent i participant en les lluites en favor de l’ensenyament públic. Fou membre de la Mesa Cívica pels Drets Socials durant els anys 90. És soci número 15 de l’Ateneu Popular de Cornellà i impulsor del reagrupament local Alternativa d’Esquerres de Cornellà. Soci de diferents cooperatives: editorials, de consum, finances ètiques, etc.

Autor de dos Ilibres: “Manual para luchar contra la Reforma laboral” (2012) “Las transformaciones hacia el socialismo en Venezuela” (2014).


Jose web

MARIA JOSÉ RUIZ TIENDA – @yosiekny

Portaveu. Comissió informativa d’economia i innovació

Soy Mª José, tengo 38 años y soy licenciada en Derecho por la UB. Me especialicé en extranjería y realicé un master en Cooperación y Desarrollo y posteriormente un postgrado en Marketing en la UOC, habiendo realizado también cursos de mediación extrajudicial, derechos humanos internacionales, gestión de conflictos…

Mi mayor motivación en el ámbito laboral es trabajar con y por las personas. Desde hace 7 años trabajo en la Fundación Vicente Ferrer, una ongd que trabaja en Anantapur, India, para erradicar la pobreza, empoderando a las personas y devolviéndoles su dignidad.

En el ámbito municipal, siempre he sido una activista de los derechos sociales. He participado desde su inicio en el movimiento 15M en Cornellà, he participado de la creación del Ateneu Popular de Cornellà, y su dinamización. Formé parte de la campaña contra las preferentes, de la campaña que realizamos por el mantenimiento del último cine de barrio, nuestro PISA, soy activista de los movimientos feministas y, participo activamente en las múltiples acciones reivindicativas que se han venido realizando desde el Ateneu Popular de Cornellà. Trabajo por el empoderamiento de las personas y por la autogestión de los colectivos.


Angel web

ÁNGEL CAMACHO HERVÁS – @meetro

Portaveu suplent. Comissió informativa de polítiques socials i comunitàries i Consell del Centre de Normalització Lingüística

Nascut el 1995 a Cornellà, veí del barri Centre i estudiant de Dret a la UB. Comença l’activisme polític el 2011, amb el moviment del 15-M i les tancades als instituts contra les retallades i la precarització de l’educació pública, impulsades per les Assemblees d’Estudiants de Secundària. El 2012 impulsa amb altres companys l’Assemblea de Joves (AJK) –on participa fins principis del 2014–, l’Ateneu Popular –d’on actualment és soci– i participa de la campanya de la CUP-Alternativa d’Esquerres. Ha participat activament de la Plataforma Stop Pujades Transport i del Brot Bord, assemblea de lluita contra el patriarcat, l’homofòbia i la transfòbia. Milita des del 2013 al col·lectiu municipalista Alternativa d’Esquerres de Cornellà i a Arran, l’organització juvenil de l’Esquerra Independentista.


David webDAVID GARCÍA MUÑOZ – @mirandolovisto

Comissions informatives de territori i espai públic i de patrimoni arquitectònic i històric artístic. Consell de ciutat

37 anys. Gavarra. Llicenciat en Sociologia i estudiant Diplomatura de Cultura de pau i gestió de conflictes armats.